We hebben allemaal die mensen op Instagram, wij idoleren op de lage, en ik ga je over de mijne vertellen. Haar naam is Emili Sindlev, ze is een stylist uit Kopenhagen en zij is om één van mijn grootste mode-inspiraties om meer redenen dan one.Under te kijken door middel van street style shots tijdens de modeweek, kwam ik tegen een beeld van een meisje dat dit draagt krankzinnig geklede denimjack, en ik moest weten wie ze was. Nadat ik wat onderzoek had gedaan, kwam ik tegen Emili, en de rest was geschiedenis.
Een van de vele dingen die ik aan Emili’s stijl bewonder, is het feit dat ze consistant hoge en lage producten mengt om haar ultieme, stijlvolle outfits te creëren. Ze draagt ​​alles van Zara naar Topshop naar andere betaalbare merken uit de hele wereld die u en ik nu het genoegen hebben om te weten.
Er is iets over het zien van deze verschillende betaalbare items op haar versus op de site waardoor ze zoveel meer toegankelijk zijn. Ze droeg bijvoorbeeld deze Gingham-rok uit Zara, toen ik het oorspronkelijk online had gezien, dacht ik tegen mezelf, ik weet niet hoe ik dit moet stylen, dus ik ben geslaagd. Een paar dagen later droeg Emili het en stond het natuurlijk op de meest geweldige manier, waardoor ik meteen naar Zara ging en de exacte rok kocht.
Maar wat ik moet zeggen, ik bewonder het meest over deze stijlvolle vrouw, buiten het feit dat ze nog steeds snelle en betaalbare artikelen in haar kledingkast opneemt, dat ze het zelfs als een gevestigde en bekende modepictogram doet. Ik weet dat er niets mis is om te houden aan een budget, winkelen in Zara en deel te nemen aan trends, maar soms is het leuk om eraan te worden herinnerd dat zelfs de meest gewaardeerde modemeisjes al die dingen doen. Aan het einde van de dag, denk ik dat ze net als ons zijn.