Halsjes kunnen een nieuwe blouse of jurk maken of breken, en het is makkelijk te onderschatten hoeveel effect ze hebben bij het veranderen van de uitstraling van een outfit. V-halsjes hebben bijvoorbeeld een cool, slouchy gevoel dat een outfit casual kan houden, terwijl een geborduurde polo nek meestal een preppy vibe voegt. We kunnen verschillende soorten halsjes gebruiken om verschillende soorten looken te maken, maar als het gaat om de beste hals voor het vleien van een verscheidenheid aan lichaamstypes, is er een die de kop en schouders boven de rug uitsteekt.
We gingen naar de experts om het definitieve antwoord te ontdekken. Hier is wat Britt McCamey, een Honey Artists-stylist, moest zeggen: “Iedereen heeft altijd gezegd dat de ronde halslijnen de meest veelzijdige zijn en iedereen passen, maar ik ben het helemaal niet mee eens. Boatnecks! Elegant en gemonteerd, een bootneck zal slanken, verbreden en uitbreiden van kleinere schouders, u nek uitbreiden en ervoor zorgen dat u meer hoekig ziet. ”
Boatnecks zijn inherent gracieuze, en herinneren ons aan de signatuur gamine stijl van Audrey Hepburn. Net zo chic op een slouchy jersey tee als ze op een meer formeel item, deze halssnede weiden de kraagbeen en benadrukt de schouders. Plus, als de schouder te veel problemen veroorzaakt bij het vinden van de juiste beha voor het werk, is dit uw makkelijkste manier om in de trend te gaan.